WERVING & SELECTIE

“Passie leidt tot specialisatie. En specialisatie is de sleutel tot succes!”

Autotarget, al 24 jaar een toonaangevende speler in de werving en selectie binnen de Automotive branche, heeft een solide reputatie opgebouwd door het tot stand brengen van de beste matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Bij Autotarget hebben wij een geweldige troef in handen:

Wij hebben zelf jarenlang gewerkt en ervaring opgedaan binnen de Automotive. Deze expertise stelt ons in staat om opdrachtgevers optimaal te begeleiden bij het invullen van hun vacatures. We begrijpen de industrie door en door en kennen de subtiele nuances van verschillende functies. Wij werven dan ook alleen maar voor de Automotive omdat daar onze expertise ligt.

In tegenstelling tot traditionele werving- en selectiebureaus zijn wij geen cv-handelaren; wij plaatsen de kandidaat centraal. Door hen in hun kracht te zetten, streven we naar langdurige werkrelaties die zowel de kandidaat als de opdrachtgever ten goede komen. Met Autotarget investeert u niet alleen in gekwalificeerd personeel, maar ook in duurzaam succes binnen uw bedrijf.

Toewijding

Wat Autotarget onderscheidt, is onze toewijding aan het centraal stellen van de kandidaat. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste persoon niet alleen draait om het matchen van vaardigheden en ervaring met de vereisten van de functie, maar ook om het begrijpen van de persoonlijke drijfveren, ambities. Door deze holistische benadering kunnen we niet alleen de juiste persoon voor de job vinden, maar ook iemand die past bij de unieke bedrijfscultuur en lange-termijn doelen van de opdrachtgever.

Wij beschikken over diepgaande kennis van de Automotive branche, waardoor we in staat zijn om de behoeften van zowel opdrachtgevers als kandidaten volledig te begrijpen. Dit stelt ons in staat om effectief te bemiddelen en waarde toe te voegen aan elke stap van het wervings- en selectieproces.

Kernprincipes

Een van de kernprincipes van Autotarget is om minder kandidaten voor te stellen, maar met meer gerichte en succesvolle resultaten. In plaats van een overvloed aan cv’s door te sturen, richten we ons op het selecteren van een selecte groep kandidaten die niet alleen voldoen aan de technische vereisten van de functie, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en lange-termijn doelen van de opdrachtgever. Deze aanpak bespaart tijd en middelen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en resulteert in duurzame en productieve samenwerkingsverbanden.

Autotarget blijft voortdurend streven naar kwaliteit in hun vakgebied, waarbij we ons richten op het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de steeds evoluerende behoeften van de Automotive branche.  

INTERIM

Plotseling geen bezetting?

Bij Autotarget begrijpen we de Automotive-industrie van binnenuit. Onze jarenlange ervaring op de werkvloer geeft ons een uniek inzicht in de behoeften en uitdagingen van de sector. We spreken de taal van de branche en kennen de personeelstekorten als geen ander.

Ervaren

Wij kennen de meeste functies door en door dus hebben aan een half woord genoeg om te weten wat u zoekt!

Betrokken

Wij praten niet mee om de opdracht te krijgen, maar denken mee hoe een vacature optimaal ingevuld kan worden.

Betrouwbaar

Wij vullen de vacature niet in met een goed verhaal, maar met een goede kandidaat!

Deskundig

Wij staan achter de kandidaat, anders stellen we deze niet aan u voor.