INTERIM

“Flexibel, deskundig en kosteneffectief voor uw tijdelijke behoeften!”

Diep van binnen weten we allemaal hoe het gaat: Kortstondig of langdurig verzuim of uitval van personeel als gevolg van overmatige werkdruk. Wanneer de bezetting niet optimaal is, heeft dat consequenties. En die consequenties hebben op hun beurt weer gevolgen. Als er niet genoeg personeel is, krijgt de klant niet de benodigde hulp, en dat is precies waar bedrijven op worden beoordeeld. Maar ook kijken mensen om zich heen bij andere bedrijven om daar hun geluk te beproeven. In alle gevallen is er voor u als opdrachtgever werk aan de winkel! Per slot van rekening zult u de gaten in de bezetting weer moeten repareren. Goed personeel ligt niet voor het oprapen. Wij kunnen een tijdelijke invulling bespreken tot het gat definitief ingevuld kan worden. We kunnen misschien niet alles, maar we kunnen wel iets voor je betekenen!

Jeannette Veldhuizen

Dé oplossing voor uw tijdelijke personeelsbehoeften in de Automotive! Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse functies binnen de branche, is zij beschikbaar om als interim professional in te springen op het gebied van gastvrouw, receptioniste, werkplaatsreceptioniste of serviceadviseur “light” en ondersteunende werkzaamheden in de back-office administratie. Jeannette is een betrouwbare en ervaren kracht om tijdelijk invulling te geven in uw bezetting. Met haar expertise en toewijding zorgt Jeannette voor een naadloze overgang en blijft uw bedrijf soepel draaien, zoals tijdens piekperiodes of personeelstekorten. Naast deze zakelijke invulling is zij ook sociaal een gezellige aanvulling voor uw team! Neem contact op met haar voor haar beschikbaarheid of wanneer uw vragen heeft over de invulling van het project. Wanneer helder is wat de opdracht precies inhoudt, kan zij u een voorstel op maat doen toekomen.

Sander ten Haaft

Behoefte aan een ervaren tijdelijke- of projectmatige kracht in Sales, Salesmanagement en Aftersalesmanagement binnen de Automotive?

Met meer dan 25 jaar gewijd aan deze branche, kan hij uw oplossing zijn voor tijdelijke vacatures en projectbehoeften. Of het nu gaat om het overbruggen van personeelstekorten of het aanpakken van de uitdagingen van de sectortransformatie – zoals elektrificatie, agentuurschap-modellen en logistieke samenwerkingen – Sander heeft de expertise om u bij te staan. Laat hem uw team versterken of maak gebruik van zijn inzichten en ideeën om uw projecten een nieuw leven in te blazen. Nieuwsgierig wat hij precies voor u kan betekenen?

Ervaren

Samen 40 jaar Automotive  ervaring op zowel Sales als Aftersales!

Betrokken

Wij brengen positieve energie om uw organisatie te helpen de druk wat te verlichten.

Betrouwbaar

Ons motto is afspraak is afspraak, onze benadering is no-nonsens, doe wat je belooft!

Deskundig

Wij bieden u een passende en zo flexibel mogelijke oplossing.